Szolgáltatásaim

Állapotfelmérés biorezonanciás készülékkel/frekvencia terápia

Kimutatja a szervezetben a kórokozókat. Észleli, ha egyes betegségek a kockázati szakaszba jutottak. Elemzi a betegségekre való genetikai hajlamot. Nem utolsó sorban egy-egy betegség mögött húzódó háttér okok kimutatására is alkalmas.

Ahol eltérést észlel, ott a megfelelő frekvencia továbbításával javít az egészségi állapoton, aktivizálja a regenerációs folyamatokat.

Népi pióca terápia

Az orvosi piócával való kezelés nem csak visszér betegségekre jó.

Nemzetközi kutatócsoport eredményei alapján, a rendszeres piócát alkalmazó emberek életkora 10-12 évvel hosszabbodik meg.

Fülakupunktúra

Hatékony segítséget nyújt az egészség megőrzésében, a testi-lelki kiegyensúlyozottság megteremtésében, a stressz kezelésében. Bármilyen függőség esetén segít a leszokásban.


Lelki blokkoldás

 Ez a terápia a lelki egyensúlyt segíti helyre hozni, a tudatalattiban elraktározott blokkok feloldásával. A blokkoldás egy gyors és hatékony energetikai és tudati módszer, mely számtalan területen jól alkalmazható. Kezdve az egészség, a párkapcsolat és a munka területével, egészen a rejtett belső elakadásaink feltárásáig és feloldásáig. 

Fül-, szerv-, csakragyertya

Ma már a gyertya jól bevált természetgyógyászati eszközök közé tartozik, világszerte használják kiegészítő terápiaként a különböző egészségügyi problémáknál. A gyertyázás tulajdonképpen tű nélkül végzett akupunktúra.


Meditáció hangtál aláfestéssel

Szeretettel várlak a csoportfoglalkozáson, ahol mantrával, tudatos légzéssel emeljük az energiaszintünket és rezgésünket, segítve a ráhangolódást a meditációra.

Minden alkalommal az öngyógyító mechanizmusok beindításával kapcsolatos témákat boncolgatunk, illetve olyan egyszerű technikákat lehet elsajátítani, amit utána otthon is tudsz gyakorolni.

Alternatív nyirokmasszázs

Az alternatív nyirokmasszázs ödéma elvezető, nyugtató, fájdalomcsillapító, immunrendszer javító.

Kínai arc- és fejmasszázs

Elsődleges cél az energia áramlásának akadálytalan biztosítása.

A fejen, az arcon és a fülön lévő akupresszúrás pontok nyomásával,

masszírozásával energetikailag ingereljük az érintett területeket.

Alkalmas feszültség-, vagy stresszoldásra, a test, lélek és szellem harmonizálására.

Nem utolsó sorban pedig kozmetikai ránctalanításra.

Ellenjavallatok

Pióca terápiánál: vérszegénység esetén; véralvadást gátló gyógyszerek szedésekor; belső vérzéseknél; szteroidok szedésekor; nyálkahártyára, kivéve íny; májcirrózis, májrák; HÍV fertőzés; kemoterápia; legyengült állapotban; várandós anyáknál

Nyirokmasszázsnál: szívelégtelenségből adódó ödémát állapít meg az orvos; trombózis gyanúja áll fenn; pajzsmirigy túlműködésekor; az adott terület gyulladt, fájdalmas, duzzadt, vörös; rákos betegségnél; súlyos asztma; TBC; súlyos bakteriális vagy vírusos fertőzés.

Fülakupunktúránál: a külső fül sérülése; bőrelváltozás a fülön; súlyos életveszélyes sürgősségi betegellátást igénylő esetekben (szívroham, agyvérzés); súlyos fertőző betegség gyanúja; vérzékenység; erős félelem a tűtől. 

Fülgyertyánál: Akut fülben lévő gyulladás, gennyes fülgyulladás, ekcéma, psoriasis és egyéb bőrelváltozások, anyajegyek, dobhártya sérülés, rosszindulatú daganatos megbetegedés, méhviasz vagy paraffin allergia.

Szervgyertyánál: áldott állapot, rákos daganat, láz, alkoholos állapot, ekcéma, bőrbetegség, epilepszia, méhviasz és paraffin allergia.

Csakragyertyánál: közvetlen műtét után, alkoholos befolyás alatt, súlyos pszichés zavaroknál, epilepszia esetén, lázas állapotban, méhviasz vagy paraffin allergia. 

Kínai arc- és fejmasszázs: Nyílt seb, gyulladt bőrfelület, erős hatóanyag tartalmú gyógyszer bevétele után 12 óráig, helyi tumor, veszélyeztetett áldott állapot, pacemaker.Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.