Pióca terápia  

A pióca kezelés az ősi természetes gyógymódok közé tartozik. Magyarországon a táltosok használták ezt a gyógymódot, de az 1950-60-as évekre szinte teljesen eltűnt. Az USA-ban az első "élő orvosi segédeszköz" kategóriába sorolták.


Nemzetközi orvosi kutatócsoport kutatásai alapján, a rendszeres piócát alkalmazó emberek életkora, 10-12 évvel hosszabbodik meg. Belső szervtisztító. A pióca nyála steril. Semmilyen betegséget nem lehet elkapni tőle.        

Általános javallatok:                                         

Az erekben megszünteti a lerakódásokat, meszesedést, érszűkületet. Hatékony segítség  keringési panaszokra. Erősíti az immunrendszert. Javítja a nyirokáramlást, megszünteti az ödémákat, feszültségoldó, vérnyomás csökkentő.                                          

Véraláfutásokat, trombózist megszünteti, vérrögöket feloldja.  Fájdalom és gyulladáscsökkentő (ízületi és egyéb fájdalmak). A vírusokat és a baktériumokat elpusztítja.                                                                          

A toxin és méreganyagokat kiüríti a szervezetből, az anyagcserét gyorsítja.      

Gátolja a szervezet öregedési folyamatát, biztosítja a sejtújulást.                                   

Légzőszervi, emésztőrendszeri, hormonrendszer, fül, valamint a szem betegségeinek gyógyítására is alkalmas.


Kellemetlen mellékhatások: viszketés; helyi gyulladás; ödéma; nyirokcsomó átmeneti megnagyobbodása; hőmérséklet emelkedés.

Tilos alkalmazni: vérszegénység esetén; véralvadást gátló gyógyszerek, szteroidok szedésekor; belső vérzéseknél; nyálkahártyára, kivéve ínny; májcirózis, májrák; HÍV fertőzés; kemoterápia; legyengült állapotban; várandós anyáknál.


Online foglalás

Foglalj időpontot időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.