Oktatás       

Kínai arc- és fejmasszázs - egy napos - oktatás

Személyes részvételt igénylő, gyorsan és könnyen elsajátítható tudást szerezhet. Képekkel, akupunktúrás pontokkal illusztrált tananyagot biztosítok.
A hangsúlyt a gyakorlatra helyezem, így minden olyan ismeretet megszerezhet, ami képessé teszi arra, hogy önállóan dolgozhasson.
Ezt biztosítja továbbá, hogy a tanfolyam elvégzéséről a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett és sorszámmal ellátott hivatalos tanúsítványt állítok ki, amely feljogosítja arra, hogy hivatalosan is végezhető legyen!

A tanúsítványt magyar-angol nyelven állítom ki. (Külön kérésre német nyelven.)

A tanfolyamon elvégzése után, egy alkalommal még további gyakorlati lehetőséget biztosítok a stúdióban.

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: B/2023/000992

A ma emberének - a megváltozott életkörülményei következtében - a tudatossága, valamint a fej használata, főleg annak terhelése és ezzel együtt a stressz szintje is nőtt. Ehhez hozzájárul még egyfajta mozgásszegény életmód. A testünket alig használjuk, jellemzően ülőmunkát végzünk, a számítógép, okos telefon előtt töltött időről már nem is beszélve. Az arc- és fejmasszázzsal az "emberi test fővárosát, a tudatosság székhelyét" célozzuk meg, de nem csak az arcra és a fejre vagyunk hatással. Elősegítjük a csí és a vér áramlását mind a meridiánokban, mind a testben. Grátiszként pedig lassítjuk az öregedési folyamatokat.

Alapvetően eltér a kozmetikai masszázstól. Itt a fejen, az arcon és a fülön lévő akupresszúrás pontok nyomásával, masszírozásával energetikailag ingereljük az érintett területeket.

Ha szeretne tanulni, vegye fel velem a kapcsolatot a legközelebbi tanfolyam időpontja miatt!


Online foglalás

Foglalj időpontot időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.