Állapotfelmérés 

A biorezonanciás készülék egy elektromos műszer, amely méri az emberi szervezetben a különböző rezgéseket és megmutatja az eltéréseket az egészséges állapottól. Az állapotfelmérés fájdalom és tűszúrás mentes. 

Kinek ajánljuk: bárkinek, aki úgy érzi, egészségügyi problémája van és sorban állás nélkül szeretne konkrét eredményeket. 

Az állapotfelmérés időpontja előtt 12 órával célszerű a kávétól, az alkoholtól és az édességektől tartózkodni a pontos mérési eredmények érdekében. 

Az állapotfelmérés során többek között a következő területekről kapunk információt: nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok; toxinok, mérgek, nehézfémek; tüdőfunkció, gyomor- és bélrendszer, keringés és az agyi erek állapota; máj, hasnyálmirigy, vese működése; immunrendszer, endokrin rendszer; vércukorszint; csontsűrűség; bőr állapota; fizikai állapot, sav-bázis egyensúly; elhízás mutató; női és férfi problémák.

Az állapotfelmérés alapján - igény szerint - házi gyógymódokkal, és/vagy a stúdiónk megfelelő szolgáltatásával tudunk segíteni abban, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusai beinduljanak.


Online foglalás

Foglalj időpontot időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.