Fülakupunktúra

Hatékony segítséget nyújt az egészség megőrzésében, a testi-lelki kiegyensúlyozottság megteremtésében, a stressz kezelésében. Bármilyen függőség esetén segít a leszokásban.

A test méregtelenítésével növeli a szervezet ellenálló képességét. Csökkenti az étvágyat, megkönnyíti a fogyókúrát. Megfelelő szintre hozza a vérnyomást.
A fülakupunktúra önmagában is alkalmazható, de más szelíd, alternatív módszerekkel (például masszázzsal) összevonva megsokszorozható a gyógyító hatás.

Hogyan segít függőség esetén a leszokásban?

Csökkenti az elvonási tüneteket, a sóvárgást, méregtelenít, nyugtató, stresszoldó, javítja a májműködést, az emésztést, segít az izomremegés megszüntetésében, a cukorháztartás helyreállításában, fokozza az anyagcserét, a vér oxigénellátását, egyensúlyba hozza a vegetatív idegrendszert, testre, lélekre egyaránt kiegyensúlyozó hatása van.

Hogyan történik a kezelés?

    - normál tűvel 45 percig tart egy-egy kezelés;                                    - tartós tűvel végzett fülakupunktúra esetén a tűk cseréje hetente történik /bőrszínű tapasszal vannak fedve, így nem feltűnő, napi tevékenység során sem zavaró/.


Online foglalás

Foglalj időpontot időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.